Marraskuu

Tänään on hyvä päivä.
Ensinnä:

Paljon onnea E. Tyyppi on tänään kolkyt!
Onnittelen ja rutistan sinua täältä niin, että mennään kumpikin killiin!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toivoisin niin, että voisin olla kanssasi juhlimassa viikonloppuna. Mutta koska se ei onnistu, järjestin kunniaksesi juhlabrunssin. Näin vain keskelle viikkoa, villiksi menin, mutta parhaasta syystä.

Juhlabrunssilla nautin kahvin kera leipomotuoreita croissanteja ja sämpylöitä. Hilloja ja juustoja. Herkkukärry, you know.

Mietin sinua ja yhteisiä hetkiämme. Muiden muassa perustamaamme Spy&Spy-vakoiluyhdistystä. Sitä, joka konttasi naapurien pihoilla ja kurkki ikkunoista.

Muistelin toimittamaamme paikallislehteä, jonka päätoimittaja – luonnollisesti – olit. Muistatko, kun väittelimme, kuinka taipuu raaka? Jotenkin se liittyi siihen, että vihannekset olivat Sestossa alessa.

Mietin matkojamme mummolaasi ja kesämökillemme. Sitä, kun ajoimme ensimmäistä kertaa bussilla Tapiolaan ja vierailimme Sokoksella. Ostimme Date-hajuvedet ja Clearasil-puikot. Kummatkin muuten aika kammottavia tuotteita.

Vuonna 1995 kävimme ARS-näyttelyssä. Menimme hämillemme taiteesta. Ostit Arnold Schwarzenegger -kortin, jossa Arnold ratsasti ilman paitaa valkoisella hevosella. Ehkä siksi harrastimme kanssasi myöhemmin ratsastusta. Tosin vain kaksi kertaa. Menit Posti-Pekalla, minä Räpyllä.

Ja partio. Huippuhetkiä. Tässä kohdassa mainittava Kolvanan Uuro, Kevyt Linja -huppari, Untamot, Pikkupossut, Hiipparit, Ööga, Mandoliinimies, Nuuksio, Leevi & The Leavings, porno, kahvi, Oravanmarjat, Movetron, jäynäreku ja savu.

Viime joulupäivänä ja -yönä kävelimme pitkät lenkit. Ja puhuimme. Niin kuin olemme tehneet kaksikymmentäkuusi vuotta. Kelaa miten pitkä aika se on.

Vaikka välillä on ollut hetkiä, että emme ole pitäneet niin paljon yhteyttä, olet ollut aina siellä. Ja yhdessä on todettu, että kaikesta selvitään, kun on riittävästi sipsejä, dippejä ja hetkiä ystävän kanssa.

Siispä. Onnea juhlapäivääsi. Jouluna juodaan glögit, puhutaan aamuyöhön ja katsotaan Paistetut vihreät tomaatit.

Olet tärkeä.

Ja se toinen. Ensimmäinen kuukausi Saksassa on tänään tsek.
Se on ollut hieno kuukausi.

Tästä jatketaan.

PS. Kuva ei liity postaukseen. Se vain on sänkyni vieressä ja ihana. Sekä ainoa, jota en ole julkaissut. Täytyy siirtää lisää kuvia koneelle.

EDIT: AWW! Kuvahan liittyy postaukseen just eikä melkein. E-rakas. Tässähän on äänessä yksi suosikkimiehistämme! Mikä källi multa. Pahoittelen.

9 thoughts on “Marraskuu

  • womaaaaaan, rakas ❤
   kiitos kauniistasi sanoistasi. oot huippis!

   pitäkää mahtava fiesta lauantaina.
   säärystimet, neonvärit, kreppitucca.
   dirty dancing, sininen enkeli, sokka irti (ei kovin 80-lukua, mut rakastan cheekiä).

   joratkaa villinä, ajattelen teitä ❤

 1. Hei Sanna,

  meillä on yhteisiä kavereita, niin ehkä muistatkin mut. Lisäksi olen itsekin viettänyt usemman viikon täsmälleen samaisessa osoitteessa, jossa asustelet nyt. Siksipä innostuin blogistasi.

  Tämä ei niinkään liity postauksen sisältöön, mutta otsikkoon kyllä.
  Nyt marraskuussa Berliinissä on Interfilm Berlin lyhytelokuvafestivaalit, joiden näytöksiä kannattaa käydä katsomassa. Suomeen ei ikinä tule tuossa määrin kiinnostavia ulkomaisia lyhäreitä kuin olen nähnyt ko. festareilla. (http://www.interfilm.de) Sitäpaitsi Saksassa leffoista voi teatterissakin nauttia viinilasillisen kanssa, huokaus.
  Kaikkea hauskaa ja kivalla tavalla yllättävää sinne!

  Terkuin,
  Elsis @ http://kellariloukko.wordpress.com

  • guten tag elsis
   totta kai muistan sut ja miten ihana, kun kirjoitit.

   kiitos myös vinkistä. täytyy ehdottomasti mennä tsekkailemaan lyhäreitä.
   plus tutustua sun blogiin.

   kaikkea hauskaa myös sulle kuluvan vuoden vikoihin kuukausiin. tähän mennessä berliini on kohdellut juuri niin kuin sanoit: hauskasti ja yllättävästi. olen onnellinen ja jatkan kyydissä.

   jos tulet tänne suunnalle, pistä viestiä. saavu kyläilemään osoitteeseen, joka on sulle jo tuttu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s